Aanboorarmaturen

 

Aanboorarmaturen zijn bedoeld voor het aansluiten van huisaansluitingen en maken het mogelijk om een water- en gasleiding onder druk aan te boren zonder dat de distributieleiding buiten gebruik moet worden gesteld. Aanboorarmaturen zijn verkrijgbaar voor alle buissoorten- en maten.

 

EWE aanbooraramturen

EWE-aanboorarmaturen zijn het resultaat van onze meer dan veertigjarige ervaring met de constructie en productie van aanboorappendages en accessoires. Als gebruiker bieden wij u een aanboorsysteem dat uitstekende oplossingen voor alle problemen in de buissleuf biedt en door zijn buitengewoon hoge technische standaard overtuigt.

Het EWE-aanboorsysteem werd gedurende tientallen jaren en op basis van het gebruik door experts ontwikkeld en geperfectioneerd. Lagere kosten door het kopen van een compleet systeem, optimale en precies passende componenten en een hoge systeemveiligheid zijn slechts enkele van de voordelen die het EWE-aanboorsysteem u biedt.
 
 
       
Het EWE-aanboorsysteem biedt veelvuldige aansluit- en verbindingsmogelijkheden voor de meest verschillende buismaterialen en uitvoeringen. Door het flexibele modulaire systeem zijn er diverse modellen beschikbaar. Oplossingen die op uw technische behoeften zijn toegesneden kunnen op die manier snel en eenvoudig worden gerealiseerd. De perfect op elkaar afgestemde producten kunnen eenvoudig worden gecombineerd en worden reeds voorgemonteerd geleverd. 
 
                                  

 

 

Aanboren op Egeplast SLA buizen

De toepassing van SLA buizen in de watervoorziening neemt ieder jaar toe. Ook het gebruik van SLA buizen voor hoofdleidingen stijgt. Het probleem hierbij is alleen dat het tot nu toe niet mogelijk was om SLA buizen aan te boren zonder de diffusiedichte beschermmantel te verwijderen (schillen).

EWE Armaturen heeft dé oplossing voor het aanboren op SLA buis. Door gebruik te maken van de EWE hulzentechniek kunnen naast gecementeerde buizen ook SLA buizen worden aangeboord zonder eerst de buis te moeten schillen. De EWE hulzentechniek bestaat al sinds 1987 en is hierdoor uitgerijpt en beproefd.

Deze toepassing op SLA buizen is een voordelige en snelle manier van aanboren op dit speciale buismateriaal. Met onze aanboortechniek wordt de buismantel niet verwijderd zoals dit met schillen wel het geval is.

Met de EWE hulzentechniek wordt na het aanboren een dichthuls in het boorgat geplaatst die de 3 lagen (PE, aluminium en PP) volledig afsluit.

 

                     

Download:
Folder EWE aanboorarmaturen
Folder EWE aanboorarmaturen voor SLA buizen
Folder EWE Kera aanboorarmaturen 

 

 

 

 

vonRoll hydro aanboorarmaturen

Download:
Folder vonRoll aanboorarmaturen

 

 

 

Video: 
 
                       
         
         

  

Volg ons ook op:

Find Schmidt Watertechniek on YouTubeFind Schmidt Watertechniek on FacebookFind Schmidt Watertechniek on Twitter