Service en onderhoud

Wij bieden naast de verkoop van alle apparaten uiteraard ook de complete service aan voor onderhoud, reparatie, keuringen, calibraties enz.

In onze werkplaats te Ouddorp (ZH) worden alle door ons geleverde machines en apparaten vakkundig onderhouden en gerepareerd. Bij ondergrondse watertappunten (OWT’s) en watermeterputten wordt de inspectie en het onderhoud c.q. reparatie uiteraard op locatie uitgevoerd.
Naast reparatie en onderhoud verzorgen wij bijvoorbeeld ook de NEN 3140-keuring voor elektrisch gereedschap (220V), de calibratie / keuring / Torque-metingen enz. voor de diverse toestellen.
Wij werken door heel Nederland en België. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd.

 

Onderhoudscontracten
Wij hanteren duidelijke onderhoudsovereenkomsten zonder langlopende contracten. Onze onderhoudsovereenkomsten worden slechts voor de periode van één jaar afgesloten en hierna stilzwijgend voor dezelfde periode verlengd. De onderhoudsovereenkomsten kunnen te allen tijde schriftelijk zonder opzegtermijn worden stopgezet. Bij een onderhoudscontract wordt u ca. 6 weken van tevoren gecontacteerd om het onderhoudstijdstip te plannen. Op uw wens verzorgen wij het transport van de apparaten en machines.

Voor de uitvoering van onderhouds- of reparatiewerkzaamheden ontvangt u eerst een offerte met een kostenraming. Voor maatwerkoplossingen en bijzondere wensen kunnen de standaard onderhoudscontracten in overleg te allen tijde worden aangepast.

 

                         

Voordelig
Door het structureel inplannen van de onderhoudswerkzaamheden kunnen wij efficiënter werken. Hiervoor ontvangt u bij het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst een korting van 10% op het normale uurtarief. Deze korting geldt ook voor tussentijdse reparaties en/of extra onderhoud voor de in het contract opgenomen machines, toestellen en apparaten.

 

 
                       
         
         

  

Volg ons ook op:

Find Schmidt Watertechniek on YouTubeFind Schmidt Watertechniek on FacebookFind Schmidt Watertechniek on Twitter