Inbouwgarnituren

 

Kettler inbouwgarnituren

 

De inbouwgarnituren van Kettler passen op alle merken ondergrondse afsluiters, ongeacht de diameter en toepassing. Met de verstelbare en telescopische Kettler inbouwgarnituren “KIT” kan de afsluiter altijd en in iedere inbouwsituatie van een perfect passende inbouwgarnituur worden voorzien. Dit kan zelfs met hoekverstelling, indien de spindel niet recht naar boven kan.

 

                             

 

EWE inbouwgarnituren

EWE-inbouwgarnituren zijn ontwikkeld voor ondergrondse inbouw voor de bediening van aanboorarmaturen en ondergrondse afsluiters. Deze inbouwgarnituren bieden aanzienlijke voordelen zoals precieze pasvorm, slagbestendigheid en weerstand tegen verrotting. Door de traploze verstelmogelijkheden wordt optimale flexibiliteit geboden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

vonRoll inbouwgarnituren

Download:
Folder vonRoll inbouwgarnituren (D)

 

 

KEEPER - beveiliging voor de afsluiterspindel

 

Het Kettler “KEEPER” systeem is een beveiligingssysteem tegen het ongewenst bedienen van een afsluiter.

“KEEPER” beveiligt de afsluiterspindel door middel van een speciale dop waardoor deze niet meer door onbevoegde personen met een standaard kraansleutel kan worden bediend. De innovatieve systeemoplossingen van Kettler garanderen een hoge kwaliteitsstandaard en lange levensduur voor de geleverde producten.
 

                          
 
   

 

 

 
                       
         
         

  

Volg ons ook op:

Find Schmidt Watertechniek on YouTubeFind Schmidt Watertechniek on FacebookFind Schmidt Watertechniek on Twitter