PIPE-INSPECTOR

Per april 2014 hebben wij ons programma 'lekdetectie en meettechniek' uitgebreid door een samenwerking met het toonaangevende Oostenrijkse bedrijf MTA-Messtechnik GmbH uit St. Veit aan te gaan.

 

MTA is sinds 1985 actief op het gebied van lekdetectie, inspectie, beheer en reiniging. MTA-Messtechniek is grondlegger van geavanceerde monitoringsystemen zoals de gepatenteerde WCS - Water Control System® en de gloednieuwe PIPE-INSPECTOR®

 

Met het WCS - Water Control System is het mogelijk om diverse sensoren integraal te combineren en in realtime monitoring met webinterface software uit te lezen.    
 

          
 

De PIPE-INSPECTOR® is een revolutionair systeem voor de perfecte statusanalyse vanuit de buis. Dit systeem biedt voor het eerst de mogelijkheid om een optische inspectie te combineren met bijvoorbeeld een lekdetectieonderzoek, druk- , lengte- en troebelheidsmetingen etc.

PIPE-INSPECTOR is toepasbaar in buizen van DN50-DN3000 en is beschikbaar voor drinkwater-, afvalwater-, open riool-, koelwater-, stadsverwarming-, olie- en gasleidingen.
 

           

 

Download folder Pipe-Inspector®

 
Download de checklist die voor u van toepassing is. Deze kunt u invullen en mailen naar info@schmidt.nl, zodat wij een gerichte offerte kunnen maken.
 
Voor meer beeldmateriaal van de Pipe-Inspector wordt u verwezen naar ons YouTube-kanaal.
 
 
Video: 
 
                       
         
         

  

Volg ons ook op:

Find Schmidt Watertechniek on YouTubeFind Schmidt Watertechniek on FacebookFind Schmidt Watertechniek on Twitter