Gasdetectie en traceergasdetectie

 

Gasdetectie

Met onze gasdetectie toestellen bent u in staat om zelfs de allerkleinste gaslekkages te lokaliseren. Met een ingebouwde aanzuigpomp snuffelt het toestel naar gassporen. Op een helder en verlicht display zijn diverse meetwaarden af te lezen. Door verschillende meetbereiken met alarminstellingen zijn zeer exacte metingen mogelijk. D.m.v. diverse sondes zijn gasmetingen op alle soorten terreinen en in gebouwen zeer eenvoudig uit te voeren.

          

Download:
Folder gasdetectie

    
   

 

Traceergasdetectie toestellen
Voor metingen met traceergas (waterstofmethode) wordt gebruik gemaakt van ons gasdetectietoestel. Door de zeer nauwkeurig afleesbare PPM displayweergave zijn exacte vergelijkende metingen mogelijk. Door het grote meetbereik van 0 – 3000 PPM is dit toestel perfect geschikt voor lekdetectie met traceergassen.

 

          

 

 

Download:
Folder traceergasdetectie toestellen

 

 

Persoonsbescherming gasdetectietoestellen

De persoonlijke beschermingstoestellen voor één t/m. vier gassen zijn tijdens werkzaamheden in putten, de riolering of op fabrieksterreinen onontbeerlijk. Deze toestellen moeten de gebruiker voor levensbedreigende situaties beschermen en op tijd alarm slaan. Door de lange stand-by tijd van 24 uur en de zeer hoogwaardige onderdelen en sensoren zijn onze toestellen van absolute topkwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download:
Folder persoonsbescherming G450
Folder persoonsbescherming Micro IV

 

 

 

 

 

   

 

 
                       
         
         

  

Volg ons ook op:

Find Schmidt Watertechniek on YouTubeFind Schmidt Watertechniek on FacebookFind Schmidt Watertechniek on Twitter