Kraan en handwielsleutels

 

   

KETTLER VARIO Carbon kraansleutel

 

De telescopische kraansleutel van KETTLER GmbH is nu verkrijgbaar in een nóg lichtere uitvoering: de VARIO Carbon kraansleutel. Met een gewicht van slechts 1500 gram en een belastbaarheid van 500 Nm is dit de ultieme kraansleutel voor iedere monteur. Dankzij het elastische materiaal wordt een groot deel van de kracht door de sleutel opgenomen, waardoor de belasting op het lichaam afneemt. 

 

Download:
Folder VARIO CARBON kraansleutel

 

 

 

 

 

 

 

 

KETTLER VARIO RVS kraansleutel

 

De telescopische RVS kraansleutel van KETTLER GmbH is super licht en ergonomisch in gebruik. Dankzij de telescopische verstelbaarheid en een licht gewicht worden fysieke klachten van de gebruiker voorkomen. De kraansleutel kan in combinatie met diverse adapters worden gebruikt en er kan een keuze worden gemaakt tussen een T-greep en een ratel. 

 

Download:
Folder VARIO RVS kraansleutel

 

 

 


 

 

   

EWE verstelbare kraansleutels

Robuuste verstelbare kraansleutel van EWE

In hoogte verstelbare kraansleutel van staal, blauw gelakt. Zeer robuuste en stevige kraansleutel. De handgreep is afneembaar en een zware ratel is als optie leverbaar. De handgreep is bovendien voorzien van een puthaak voor het openen van putdeksels.

 

Download:
Folder EWE telescoop kraansleutels

 

 

 

Handwiel-veiligheidssleutels

De handwiel- en veiligheidssleutels heb je een perfecte grip en draai je lastige handwielen los in een handomdraai. De handwiel- en veiligheidssleutels besparen tijd en zijn veilig in het gebruik. Wij hebben voor vrijwel elk gangbaar handwiel een passende veiligheidssleutel.

 

 

Download:
Folder handwiel- en veiligheidssleutels

 

 


 

Video: 
 
                       
         
         

  

Volg ons ook op:

Find Schmidt Watertechniek on YouTubeFind Schmidt Watertechniek on FacebookFind Schmidt Watertechniek on Twitter