Druk, doorstroming en troebelheid meten

 

 

Analoge doorstroming- en drukmetingen
Meettoestellen voor eenvoudig gebruik op onder- en bovengrondse brandkranen.

 

Meetbuizen voor mechanische doorstroming-, druk- en troebelheidmetingen

Met onze meetstandpijpen en opzetstukken kunnen indicatieve ad hoc doorstroming- en drukmetingen worden uitgevoerd aan onder- en bovengrondse brandkranen tot ca. 200 m³/h.

 

 

Download:

Folder analoge flowmeters met display en kijkglazen

 

   
 

 

 

Contactloze en digitale flow- / drukmetingen

Meettoestellen voor gebruik op brandkranen en installaties. Contactloze en digitale metingen met dataloggertechniek en rapportagesoftware. Exacte flowmetingen met contactloze MID (magnetisch inductieve) flowmeters. Buitengewoon betrouwbaar en volledig ongevoelig voor vuilpartikel in het water. Heldere rapportagesoftware met duidelijke grafieken.F

 

FlowPod 3000 - MOBIELE FLOWMETER

voor betrouwbare capaciteitsmetingen

Eenvoudige bediening - licht en compact

Ontworpen voor mobiel gebruik op een standpijp of pomp. Voor exacte en betrouwbare doorstromingsmetingen op iedere gewenste locatie. Zeer eenvoudig aan te sluiten d.m.v. storzkoppelingen op bovengrondse brandkranen, standpijpen, pompen etc.

De FlowPod 3000 is een uiterst betrouwbare en contactloze MID meetbuis met volledige doorlaat zonder bewegende delen. Optioneel verkrijgbaar met druksensor voor drukmetingen tot 25 bar en/of datalogger. Het grote LED display is ook vanaf afstand goed af te lezen. Lichtgewicht toestel van 7.7 kg met een ergonomische handgreep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hydraflow 2,5 capaciteitsmetingen aan binneninstallaties en huisaansluitingen

De Hydraflow 2,5 (koffermodel) is ideaal voor capaciteitsmetingen aan binneninstallaties. Hiermee kan eenvoudig de capacitiet (doorstroming en druk) van de ingaande drinkwateraansluiting of naar keuze ook de uitgaande leidingen worden doorgemeten. De slangen worden eenvoudig op de watermeterbeugel aangesloten.

 

          

 

Download:
Folder Hydraflow 2,5

 

Hydraflow 150 en 220 voor capaciteitsmetingen op ondergrondse brandkranen

De Hydraflow 150 en 220 zijn ontwikkeld voor contactloze digitale capaciteitsmetingen (doorstroming en druk) op ondergrondse brandkranen DN50 / DN80 en DN 100. Bovendien kunnen de toestellen ook op bovengrondse brandkranen worden gebruikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          

 

 

 

Ultrasoon "Clamp-on" flowmeter

Met onze betrouwbare en uiterst compacte ultrasone “clamp-on” flowmeters is het mogelijk om door de buis heen doorstromingsmetingen te verrichten. De toestellen kunnen op alle buismaterialen en alle buisdiameters worden gebruikt. Met deze techniek kunnen overal op de buis exacte flowmetingen worden uitgevoerd.

 

          

 

Download:
Folder clamp-on flowmeter Portaflow

 

Exacte en betrouwbare troebelheidmetingen met datalogger

Meetkoffer voor mobiele troebelheidsmetingen

Meetkoffer voor exacte troebelheidsmetingen met behulp van een Hach-Lange Ultraturb troebelheidsmeter in combinatie met ons dataloggersysteem Hydraflow en accuvoeding. Directe digitale aflezing van de meetwaarden en gegevensopslag door de geïntegreerde dataloggers. 

 

          

 

Download:
Folder Hydraflow TR

 

 

 

 
                       
         
         

  

Volg ons ook op:

Find Schmidt Watertechniek on YouTubeFind Schmidt Watertechniek on FacebookFind Schmidt Watertechniek on Twitter